Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is PZO?

PZO: Grootste onafhankelijke belangenbehartiger voor zelfstandige ondernemers.

De Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) zorgt ervoor dat de ZZP’er optimaal kan ondernemen. PZO is georganiseerd als koepelorganisatie voor branche – en beroepsorganisaties, evenals netwerkorganisaties van ZZP’ers. Als belangenorganisatie probeert zij ervoor te zorgen dat de ZZP’er optimaal kan ondernemen: daarom kiest PZO voor aovXLdirect. Leden ontvangen met het zelfstandig afsluiten van hun AOV tot 40 % korting op de premie tegen de beste voorwaarden.

 Bespaar tot 40% op de AOV premie

pzo

Zzp’ers die aangesloten zijn bij het PZO, profiteren van de voordelige tarieven van aovXLdirect. De beste voorwaarden tegen de scherpste premies. Tot wel 40% korting.

De kracht van AovXLdirect :

  1. AovXLdirect verenigt zzp-ers

We vertegenwoordigen diverse gerenommeerde branche- en koepelorganisaties. Daardoor kunnen wij een belangrijke troef inzetten in onze onderhandeling met de verzekeraars.

  1. Specialist in AOV’s

De gemiddelde tussenpersoon sluit niet meer dan 10 AOV ’s per jaar af. AovXLdirect doet niets anders dan het afsluiten van AOV’s. Profiteer van de beste voorwaarden.

  1. Lagere premies voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

Bespaar tot 40%

AovXLdirect biedt het scherpst denkbare tarief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars