Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is LVPW?

De LVPW waarboort de kwaliteit en deskundigheid voor de cliënten van de organisatie!

De Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden (LVPW) is een onafhankelijke beroepsvereniging van en voor psychosociale hulpverleners. Dit waarborgt de kwaliteit en deskundigheid voor de cliënten van de organisatie.  Als u nu zelfstandig uw AOV afsluit bij aovXLdirect, profiteert u als lid van de LVPW van de beste voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie (tot 40 % korting).

Bespaar tot 40% op de AOV premie

lvpw

 

LVPW, de beroepsorganisatie voor Psychosociaal Werkenden kiest voor AovXLdirect. Leden profiteren van enorme kortingen op hun AOV (tot 40%).

De kracht van AovXLdirect:

  1. Groot inkoopvoordeel

AovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel. Speciaal voor hoger opgeleiden. Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist inAOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

  1. Geen lid, toch voordeel

Geen lid? Profiteer dan toch van aovXL. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%

Lid van LVPW? Benieuwd naar het verschil dat AovXLdirect kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars