Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is Ikwordzzper ?

Samen start je sterker: www.ikwordzzp-er.nl!

Als startende ZZP’er is het fijn om ondersteund te worden zodat u nog beter voorbereid bent. Er is veel informatie nodig om goed te kunnen starten. Met www.ikwordzzper.nl krijgt u direct alle antwoorden die nodig zijn om succesvol van start te gaan als ZZP’er. Kies nu voor een aantrekkelijke AOV en profiteer van 40 % korting op uw AOV premie tegen de beste voorwaarden. Genoeg kennis in huis om uw AOV zelf af te sluiten? Bespaar nog meer op uw AOV via aovXLdirect.

Bespaar tot 40% op de AOV premie

ikwordzzper-1024x268-1024x268

ZZP’ers delen via ikwordzzper mee in de voordelige premies van aovXL. Tot 40%.

De kracht van aovXLdirect:

  1. Samen staan we sterk

AovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een gunstig inkoopvoordeel.

  1. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect  doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

  1. Geen lid, toch voordeel

Geen lid? Profiteer dan toch van aovXLdirect. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%

In het bezit van de zzpkortingskaart? Benieuwd naar het verschil dat AovXLdirect kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars