Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is Dutch Training Professionals?

Een website van, voor en door trainers.

Dutch Training Professionals is een interactieve website (groep) voor professionele trainers. De groep bevordert uitwisseling van kennis en ervaring met diverse specialisten op het gebied van trainen, coachen, leren en persoonlijke ontwikkeling en biedt mogelijkheden voor netwerken. Leden van de Dutch Training Professionals profiteren van een aantrekkelijke AOV via aovXLdirect: met uitstekende voorwaarden en tot 40 % korting op uw premie.

Bespaar tot 40% op de AOV premie

DTP

 

Leden van de Dutch Training Professionals profiteren van een aantrekkelijke AOV via aovXLdirect. Uitstekende voorwaarden en tot 40% korting op de premie.

De kracht van aovXLdirect:

  1. Groot inkoopvoordeel

AovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

  1. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV ) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXL doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

  1. Geen lid, toch voordeel

Geen lid? Profiteer dan toch van aovXLdirect . We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%

Lid van Dutch training professionals? Benieuwd naar het verschil dat AovXLdirect  kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars