Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is VMO ?

Dé belangenvereniging voor alle industriële maakbedrijven en kennisdragers in Oost Nederland.

De Verenigde Maakindustrie Oost (VMO) is dé belangenvereniging die uit meer dan 170 bedrijven bestaat: allen afkomstig uit of direct gelieerd aan de maakindustrie in Oost Nederland.

De VMO kiest voor aovXLdirect, waarbij zij ook op deze manier haar leden zoveel mogelijk ondersteunt. Leden worden met het afsluiten van hun AOV van de beste voorwaarden voorzien  tegen een zeer aantrekkelijke premie (tot 40 % korting). Kies voor aovXLdirect: sluit uw AOV zelfstandig af en bespaar nog meer.

Bespaar tot 40% op de AOV premie

logo-vmo-1

Vereniging Maak Oost (VMO) kiest voor aovXLdirect. Leden profiteren van de beste voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Tot 40% korting.

De unieke aovXLdirect-propositie bevat o.a.

  • Hoge collectiviteitskorting tot 40%;
  • Unieke verbeterde voorwaarden;
  • Check van specialisten op alternatieven;
  • De garantie van objectiviteit en transparantie;

Oftewel: ongevenaarde inkomenszekerheid tegen de laagst mogelijke premie.

Dit is slechts een greep uit de vele extra’s die de AOV van aovXldirect u oplevert.

De kracht van aovXLdirect :

  1. Groot inkoopvoordeel

aovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

  1. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  aovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV ) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

Bespaar tot 40%

aovXLdirect biedt het scherpst denkbare tarief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

mail Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars