Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is NBBU?

NBBU –kwaliteitsmerk voor betrouwbare uitzendbureaus.

De Nederlandse Bond van Bemiddelings – en Uitzendondernemingen (NBBU), is een belangenorganisatie die uit meer dan 900 aangesloten uitzendbureaus bestaat. De NBBU is het kwaliteitsmerk voor betrouwbare uitzendbureaus. De organisatie behartigt de belangen van haar leden en kiest daarom voor aovXLdirect. Leden van de NBBU sluiten zelfstandig hun AOV af tegen de beste voorwaarden en profiteren van enorme kortingen (tot 40 % korting op uw AOV premie).

Bespaar tot 40% op de AOV premie

nbbu_logo_left-2

De NBBU, De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen kiest voor aovXLdirect. Leden profiteren van enorme kortingen op hun AOV (tot 40%).

De kracht van aovXLdirect :

  1. Groot inkoopvoordeel

aovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

  1. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie.  AovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

  1. Geen lid, toch voordeel

Geen lid? Profiteer dan toch van aovXLdirect. We hebben sowieso de beste premies en voorwaarden in de markt.

Bespaar tot 40%

AovXLdirect biedt het scherpst denkbare tarief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars