Table-aov-big-_1-e1444646351449

Wat is Waarborg FD?

Waarborg FD richt zich met haar gerichte dienstverlening, Waarborg en Keurmerk geheel, op basis van maatwerk en samenwerking met accountants en administratiekantoren èn hun opdrachtgevers, op het inzichtelijk maken van de kwaliteit, klanttevredenheid en klantgerichtheid van een kantoor.

Op basis van diverse periodieke gerichte onderzoeken onder kantoren en hun klanten, waarbij we de behoeftes en verwachtingen van ondernemers continu inventariseren, voorziet Waarborg FD in die behoefte en dus creëren wij gezamenlijk aantoonbare (meer)waarde voor de kantoren.

Van de uitgevoerde onderzoeken ontvangt het bedrijf of kantoor duidelijke rapportages die gehanteerd kunnen worden om ondernemers, objectief en onafhankelijk, inzicht te geven in de kwaliteiten, klanttevredenheid en klantgerichtheid van het bedrijf of kantoor, zoals dat wordt ervaren door hun eigen klanten.

Een goede algehele objectieve waardering (op diverse criteria) van de eigen klanten is nog altijd de beste referentie en zal leiden tot meer resultaat.

Bespaar tot 40% op de AOV premie

Tot 40% korting op de AOV voor Waarborg FD leden

Leden van Waarborg FD profiteren van een aantrekkelijke AOV via aovXLdirect. Uitstekende voorwaarden en tot 40% korting op de premie.

De kracht van aovXLdirect:

  1. Groot inkoopvoordeel

AovXLdirect is met ruim 50.000 ondernemers het grootste AOV-collectief voor HBO- en WO-ondernemers. Dat resulteert in een groot inkoopvoordeel.

  1. Speciaal voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden maken statistisch gezien minder kans op arbeidsongeschiktheid. Dit vertaalt zich in lagere premies.

  1. Specialist in AOV’s

Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. AovXLdirect is specialist in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. We zijn als geen ander in staat om hoge kwaliteit te bieden tegen de scherpste premies.

  1. Betrouwbaarheid

arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben helaas niet zo’n goed imago. En dat is terecht. Er zijn veel verzekeringen met slechte voorwaarden. AovXLdirect doet het anders. Dat is ook de reden waarom we nu jarenlang de verzekeringspartner zijn van veel gerenommeerde belangenorganisaties.

Bespaar tot 40%

Lid van Waarborg FD? Benieuwd naar het verschil dat aovXLdirect kan maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk voorwaarden en premies.

offerte Vraag direct een offerte aan!

Contact

offerte Vraag direct een offerte aan

mail Mail ons of scan uw polis

De omzetting was een verademing. Mijn dekking is aanzienlijk verbeterd, de voorwaarden zijn ruimer en het scheelde me ook nog heel wat Euro’s. Kortom, samenwerken met aovXL geeft mij een verzekerd gevoel!”
Lees meer

Léon Haver
Ik nam met de nodige scepsis contact met aovXL op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering
Yolanda Gastelaars